FAQ

Hoe en wanneer neem ik een Studox capsule in?

Voor de optimale studie boost neem je 1 tot 2 capsules een half uur voordat je gaat studeren met water in. Vervolgens heb je 3 tot 4 uur een verhoogde focus en zal je merken dat je makkelijker informatie kan opnemen.

 

Zijn de ingrediënten veilig?

De ingrediënten die gebruikt worden in de Studox capsules zijn volkomen veilig en uit de natuur afkomstig. De ingrediënten komen voor in voedingsmiddelen, echter in een te lage concentratie om een merkbaar effect van te hebben. Studox bevat de juiste hoeveelheid werkzame stof van ieder ingrediënt voor een optimaal effect.

 

Wat is het verschil tussen medicijnen als Ritalin en Modafinil?

Ritalin & Modafinil zijn geregistreerd medicijnen en werken als een amphetamine. Dit brengt in veel gevallen bijwerkingen als slapeloosheid, nervositeit en hoofdpijn met zich mee. Studox daarentegen is geen medicijn maar een voedingssupplement. De werkzame stoffen hierin zijn allemaal natuurlijk en brengen geen bijwerkingen met zich mee.

 

Voor wie is Studox ontwikkeld?

Studox is te gebruiken wanneer u behoefte heeft aan maximale prestatie van uw brein. Als u moet studeren, een tentamen heeft, bij een college goed moet opletten of wanneer u op het werk beter wilt concentreren. Kortom, wanneer een betere concentratie en mentale energie van uw brein u te pas kan komen.

 

Kan Studox mij ook helpen bij vergeetachtigheid?

Studox kan zeker helpen bij vergeetachtigheid. De meeste ingrediënten hebben ook een bewezen positief effect op ouderen met vergeetachtigheid! Wel willen we benadrukken dat Studox niet is bedoeld om bepaalde aandoeningen of ziektes te genezen. Neem bij ziekte of medicatie gebruik dan ook altijd eerst contact op met uw (huis)arts alvorens u dit gaat gebruiken.

 

Ik gebruik andere medicatie, kan ik Studox nemen voor meer concentratie?

Als u dit product gebruikt in combinatie met medicijnen of behandelingen, moet u contact opnemen met uw (huis)arts alvorens u de Studox gaat gebruiken.

 

Hoe vaak kan ik Studox innemen?

Er is geen limiet op het aantal keren dat je Studox kan innemen, het is immers beter voor je geheugen om 2-3 pillen per dag te nemen. Voor een optimale werking wordt echter geadviseerd maximaal 6 capsules per dag te nemen.

 

Is het mogelijk verslaafd te raken aan Studox?

Geen van de gebruikte ingrediënten heeft verslavende eigenschappen, lichamelijke afhankelijkheid is dan ook uitgesloten.

 

Hoe lang na inname duurt het voordat Studox werkt? En hoe lang houdt het effect aan?

Over het algemeen merk je 20 tot 30 minuten na inname dat je je beter kan concentreren. Hierna kun je 3 tot 4 uur gebruiken om bijvoorbeeld te studeren of een tentamen te maken.

 

Disclaimer

Na opening goed sluiten en koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit supplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding. Niet gebruiken in combinatie met medicatie, alcohol of drugs. Niet gebruiken bij zwangerschap. Raadpleeg voor gebruik uw (huis)arts.