Ingrediënten

Stuox Studeer Pillen Kopen?

Studox studeer pillen kopen? Ze bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn samengesteld door voedingsexperts. Studox capsules zorgen voor een verhoogd concentratievermogen, een verbeterd geheugen en zorgt dat je beter presteert. De zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten hebben allen op zich een uitzonderlijke werking. Door de unieke uitgebalanceerde samenstelling van Studox wordt deze werking versterkt in een krachtige combinatie. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de werking van alle ingrediënten.

De ingrediënten:

L-Theanine

L-Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in theebladeren en staat vooral bekend om de kalmerende werking. L-theanine heeft een meditatie-effect en verhoogt de activiteit van alfa-golven in de hersenen. Het is ideaal voor mensen die overdag moeite hebben om zich te concentreren. De combinatie van L-Theanine en Cafeïne (wat ook in de Studox capsule zit) zorgt ervoor dat de mentale focus, alertheid en het geheugen nóg beter wordt.

Rhodiola Rosea

Rhodiola Rosea, ook bekend als rozenwortel, is een kruid dat vooral in koude gebieden / gebergtes tot 2280 meter hoog groeit. Het gebruik van de rozenwortel gaat terug tot de Vikings, die de plant gebruikten om hun kracht en uithoudingsvermogen te vergoten. Het kruid staat vooral bekend om zijn stress verlagende werking en het tegengaan van vermoeidheid. Het kruid ondersteunt het lichaam bij fysieke prestaties. Ook voor studenten helpt dit kruid om de concentratie optimaal te houden. Rozenwortel draagt bij aan een betere waarneming en heeft een gunstig effect op vermoeidheid. Studies bij atleten hebben niet alleen een verhoging van de concentratie, de snelheid en de fysieke kracht, maar ook van het uithoudingsvermogen en de stressbestendigheid aangetoond.

Acetyl L-Carnitine

Acetyl L-Carnitine speelt een rol in de hersenen voor de levering van energie. Carnitine is één van de lichaamsstoffen die bij het ouder worden afnemen.  Daarom wordt carnitine momenteel toegepast om het denkvermogen te verbeteren. Daarnaast wordt Acetyl L-Carnitine al jaren gebruikt door sporters om hun prestaties te verbeteren.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba (ook bekend als Japanse Notenboom) bevordert de bloeddoorstroming tot in de kleinste vaatjes en dus ook in de hersenen. Omdat er hierdoor meer zuurstof in de hersenen komt, krijg je een betere hersenfunctie. Ginkgo Biloba helpt om dingen beter te onthouden en verbetert het concentratievermogen.

Cafeïne

Cafeïne (ook bekend als theïne)  is een veelgebruikt stimulant. Het opwekkende effect van cafeïne begint meestal binnen een uur na inname. Cafeïne is een bekende manier om vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast werkt cafeïne prestatie bevorderend. Verder stimuleert Cafeïne de aanmaak van dopamine waardoor je lichaam in staat is beter te focussen en dingen te onthouden. In de sportwereld wordt cafeïne vaak gebruikt om prestaties te verbeteren.

Dextrose

Dextrose, ook bekend als druivensuiker of glucose, is een koolhydraat. Er zijn verschillende soorten koolhydraten: sacharose (dit is de ‘gewone’ suiker), fructose (vruchtensuiker), lactose (melksuiker) en ook zetmeel. Koolhydraten zorgen voor energie en leveren brandstof voor de hersenen. Dextrose levert deze energie (brandstof) extra snel, omdat Dextrose direct in het bloed opgenomen wordt. Dextrose levert daarom direct energie. Om deze reden is Dextrose uitermate geschikt voor sporters. Dextrose wordt door planten tijdens de fotosynthese gemaakt.

Disclaimer

Na opening goed sluiten en koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit supplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding. Niet gebruiken in combinatie met medicatie, alcohol of drugs. Niet gebruiken bij zwangerschap. Raadpleeg voor gebruik uw (huis)arts.

Studeer Pillen Kopen bij Studox